HALİL İBRAHİM KILIÇASLAN - Kurum Müdürü

1972 yılında Konya da doğdu. İlk-orta ve lise eğitimini burada tamamladı. Yükseköğrenimini  KTÜ Giresun Eğitim Fakültesinde tamamladı. 1997 yılında Konya- Emirgazi ilçesi Işıklar Ortaokulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.1998 yılında İlimiz Terme ilçesi  Akaçagün Köyü İlkokuluna atandı. Sırası ile Oğuzlu İlköğretim Okulunda öğretmenlik, Cumhuriyet İlköğretim Okulunda müdür yardımcılığı yaptı.2010 yılında Terme Atatürk İlköğretim Okuluna okul müdürü olarak atandı. Sırası ile Terme Kozluk İlköğretim Okulu ve Fatih İlköğretim Okulu Müdürlüklerini yaptı.2014 yılında Terme Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne atandı.2023 yılında zorunlu rotasyon ile Tekkeköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atandı. Evli ve 4 çocuk babasıdır.