2. KADEME OKUMA YAZMA KURSUMUZ  FEN DERSLERİ DENEYLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN İMAM HATİP ORTAOKULU LABORATUVARINDA

2. KADEME OKUMA YAZMA KURSUMUZ FEN DERSLERİ DENEYLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN İMAM HATİP ORTAOKULU LABORATUVARINDA

10.01.2024 32

Züleyha DÜZ DANACI öğretiminde yetişkinlere yönelik devam eden 2. Kademe okuma yazma kursumuz Tekkeköy İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek Fen Bilgisi derslerindeki deneyleri okulun fen laboratuvarında Fen Bilgisi Öğretmeni Elif ÖZSOY eşliğinde gerçekleştirdiler. Öğretmenimiz ve kursiyerlerimize kapılarını açan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ergün TUNCER’ e ,  yardımcısı Gamzenur ÇAVUŞ’a ve Fen Bilgisi öğretmeni Elif ÖZSOY’ a çok teşekkür ederiz. Kursiyerlerinin öğrenmelerini farklı etkinliklerle destekleyen Züleyha DÜZ DANACI öğretmenimize de ayrıca teşekkür ederiz.

10-01-202410-01-202410-01-2024